Sona Erme Haberleri

Sona Erme Haberleri

Denizlerde av yasağı başladı!

Karamürsel'de balıkçılar, av sezonunun sona ermesiyle birlikte teknelerini liman ve barınaklara çekerek bakım ve onarım çalışmalarına başladı.

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç: Kiralarda Yüzde 25 Zam Sınırı Kalkabilir

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, katıldığı programda yaptığı açıklamalarda kiralarda uygulanan yüzde 25'lik zam sınırının devam edip etmeyeceği konusuna değindi.

Balık sezonu bol ve bereketli başladı

Ereğli Balık Hali'nde yeni balık sezonunun ilk mezadı yapıldı. Balıkçılar, av yasağının sona ermesiyle denize açıldı ve limanda karşılandı. İlk mezatta hamsi, mezgit, sardalya ve istavrit

Kritik karar! Marketlerin açılış saati değişiyor!

Ticaret Bakanlığı'nın zincir marketlere yönelik hazırladığı taslakta pek çok meyvenin açıkta satışının sona ermesi ve bazı ürünler için satış yasağı ile birlikte açılış saatleri için sınırlama, ödemelerde 30 gün şartı,

Ereğli balık halinde bereket var

Karamürsel’de av yasağının sona ermesinin ardından denize açılan balıkçılar bol miktarda palamut ve istavrit yakaladı.

AKP Kocaeli’de temayül sona erdi

AKP’de aday adayları başvuru süresinin sona ermesinin ardından temayül yoklaması gerçekleştirildi. Temayül yoklamasının komisyon başkanlığını Dış İlişkilerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Cevdet Yılmaz yaptı.

Balığın anavatanı ereğli balık hali, sezonu bereketli açtı

Balık avı yasağının sona ermesinin ardından Marmara Denizine açılan balıkçıların ilk mezatı Karamürsel Ereğli Balık Halinde gerçekleşti.

Son Dakika THY çok sayıda pilot alımı yapacak.

TÜRK Hava Yolları (THY) havacılık sektöründe yaşanan krizin sona ermesi ve yerde yatan tüm uçakları da tekrar uçmaya başlayınca yeni pilot alımı için kendi resmi internet sitesinde bir duyuru yaptı.

Lise mezunu İnfaz ve Koruma Memuru alımı

Ceza ve Tevkifevleri Genel Müdürlüğü lise mezunu infaz ve koruma memuru alımı için başvuru işlemleri Kurban Bayramı tatilinin sona ermesi ile birlikte başlayacak.

DİYANET'TEN NAMAZ SAATLERİ İÇİN UYARI 15 GÜN DİKKAT EDİN

Saatlerin geri alınmasının bir hafta ertelenmesi sonrasında Diyanet, takvimlerdeki namaz vakitlerine 1'er saat eklenmesi uyarısı yaptı. Diyanet İşleri Başkanlığı, daha önceki açıklamalara göre yarın sabaha karşı sona ermesi beklenen ileri saat uygulamasına 2 hafta daha devam edileceğini, bu nedenle basılı takvimlerdeki vakit namazı saatlerinin 15 gün süreyle hatalı olacağı uyarısını yaptı.

Bu haberi okumadan program yapmayın

Karamürsel'de elektrik dağıtım şirketi olan SEDAŞ, bakım ve onarım çalışmaları sebebiyle ilçemizde planlı olarak elektrik kesintileri yaşanacağını açıkladı. Açıklamaya göre;Karamürsel'de elektrik kesintisi yaşanacak. SEDAŞ tarafından yapılan açıklamada “Programlı çalışma saatleri yaklaşık olarak belirlenmiştir. Çalışmanın daha erken saatlerde sona ermesi durumunda, sisteme kesinti bitiş saatinden daha erken elektrik verilebilir. Kesinti saatlerinde elektrikle çalışan cihazlarınızı lütfen devre dışı bırakınız. Tüketicilerimizin bu durumu dikkate alarak, gerekli önlemlerini almaları önemle duyurulur. Jeneratör kullanan tüketicilerimiz kesinti esnasında güvenlik açısından şebeke ayırıcılarını açık tutmalıdır. Bu hususların dikkate alınmasını önemle rica ederiz” ifadeleri kullanıldı.

Karamürsel Saadet Partisi ilk önce bayramlaştı daha sonra çay içti

Karamürsel Saadet Partisi ilk önce bayramlaştı daha sonra çay içti Saadet Partisi Karamürsel İlçe Teşkilatı, bayramın birinci günü ilçe binasında düzenlediği programda partilileriyle bir araya gelerek bayramlaştı. Saadet Partisi Karamürsel İlçe Teşkilatı, bayramın birinci günü ilçe binasında düzenlediği programda partilileriyle bir araya gelerek bayramlaştı. Karamürsel İlçe Başkanı İsmail Aydın yönetim kurulu üyeleri, belediye meclis üyeleri ile çok sayıda partilinin katıldığı programda konuşma yapan İlçe Başkanı İsmail Aydın, Ramazan Bayramının ülkemiz, milletimiz ve İslam dünyası için güzel günlere vesile olmasını ve yakın coğrafyamız başta olmak üzere yaşanan acıların sona ermesini diledi.