Vali Seddar Yavuz Haberleri

Vali Seddar Yavuz Haberleri

Selda Yavuz, Karamürsel halkını yalnız bırakmıyor

Vali Seddar Yavuz'un talimatları doğrultusunda, ilimizde Ramazan ayında darda olan kimse kalmaması için Vali Yardımcıları ve ilçe Kaymakamları dahil olmak üzere hane ziyaretlerine yoğun bir şekilde devam ediliyor.

Vali Yavuz, Karamürsel'de Gönül Köprüsü Kurdu

Kocaeli Valisi Seddar Yavuz, devletin sıcak elini hissettirmeye yönelik çalışmalarını sürdürüyor. Hafta sonları yoğun programları sebebiyle gerçekleştirdiği ziyaretlerine, hafta içi ise eşi Selda Yavuz Hanımefendi ve Vali Yardımcıları ile birlikte devam ediyor.

Karamürsel'de "Gönülden Gönüle" Projesi Kapsamında 10 Aile Ziyaret Edildi

Kocaeli Valiliği tarafından yürütülen "Gönülden Gönüle" projesi kapsamında, Karamürsel ilçesindeki ihtiyaç sahibi ailelere yönelik özel ziyaretler gerçekleştirildi. Vali Seddar Yavuz'un öncülük ettiği bu proje, şehit yakınları, gaziler, öksüzler, yetimler, yaşlılar, engelliler ve ihtiyaç sahibi ailelere destek olmayı amaçlıyor.

Seddar Yavuz Karamürsel'den üzerinden elini çekmiyor

İlimize yapılan yatırımları yakından takip eden Vali Seddar Yavuz bugün tüm gününü DSİ tarafından Karamürsel ilçemizde gerçekleştirilen proje ve yatırımlara ayırıp, yetkililerden bilgiler alarak yerinde incelemeler yaptı

Karamürsel genelinden korkunç görüntüler

Karamürsel genelinden gazetemize ulaşan görüntüler bu kadarına da pes doğrusu dedirtti. Uyuşturucu kullanma aparatları ve yüzlerce boş çakmak gazı şişesi el kadar çocuklar tarafından tüketiliyor ve kimse

Karamürsel halkı vali Seddar Yavuz'a seslendi

Karamürsel genelinde her gün artarak yaşanan olaylar sonrası ilçe halkı vali Seddar Yavuz'a seslenerek yardım istedi.

Yalakdere Jandarma Karakol Komutanlığı Binası Hizmete Açıldı

Karamürsel Yalakdere Jandarma Karakol Komutanlığı Hizmet Binasının Açılış Töreni, Vali Seddar Yavuz’un katılımlarıyla gerçekleştirildi. Açılış Törenine; Vali Seddar Yavuz’un yanısıra, Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Yaşar Çakmak, Kocaeli Cumhuriyet Başsavcısı Habib Korkmaz, Karamürsel Kaymakamı Osman Aslan Canbaba, İl Emniyet Müdürü Veysal Tipioğlu, İl Jandarma Komutanı Kd. Alb. Yavuz Selim Kapancı

Valimiz ve eşi Karamürsel’de gönülden gönüllere dokundu

Kocaeli Valisi Seddar Yavuz ve eşi Selda Yavuz, "Gönülden Gönüle" projesi kapsamında toplumun dezavantajlı kesimine yönelik yapılan hane ziyaretlerini hafta sonu Karamürsel’de devam etti.

Selda Yavuz Karamürsel'de gönülden gönüllere dokundu

Vali Seddar Yavuz’un eşi Selda Yavuz, "Gönülden Gönüle" projesi kapsamında ilçelerde yaptığı sosyal amaçlı ziyaret ve temaslarını bugün Karamürsel İlçesi’nde gerçekleştirdi.