Veda Haberleri

Veda Haberleri

Karamürsel Emniyet Uyuşturucuya göz açtırmıyor!

Karamürsel'e atandığı günden beri ilçe genelinde büyük başarılara imza atan Karamürsel Emniyet Müdürü Vedat İşleyen ve başarılı ekibi, bir kez daha başarılı bir operasyona imza attı.

Yıldırım, bu makamlar tehlikeli diyerek veda etti

Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım, görevini bırakırken düzenlediği "Veda Busesi" programında, makamların tehlikeli olduğunu ve 31 Mart'ta şehrin eminini seçerken dikkatli olunması gerektiğini belirterek halkı uyardı.

Mesai Saatlerine Yeni Düzenleme Geliyor

İş kanunlarında önemli değişikliklere hazırlanan hükümet, milyonlarca vatandaşı doğrudan etkileyecek bir düzenleme üzerinde çalışıyor.

Taşeron işçiler; Daha İyi Şartlar, Daha Adil Maaşlar İstiyor

Karamürsel Belediyesi Çalışanları: "Daha İyi Şartlar, Daha Adil Maaşlar İstiyor"

Vedat Yılmaz ve Mehmet Akdeniz yine gönülleri fet etti

Karamürsel Turizm Derneği Başkanı Mehmet Akdeniz, gündeme getirdiği projede önemli bir aşamaya gelindiğini duyurdu.

Emekli Polis Memuru Behçet Türköz İçin Veda Yemeği Düzenlendi

Karamürsel ilçe Emniyet Müdürlüğü Trafik Şube polis memuru Behçet Türköz, uzun yıllar süren görevinin ardından emekli oldu. Karamürsel genelinde tanınan ve sevilen Türköz, emniyet teşkilatına yaptığı hizmetlerle iz bıraktı.

Başarılı emniyet müdürü Vedat İşleyen dede oldu

Karamürsel'in başarılı Emniyet Müdürü Vedat İşleyen dede oldu. İlçe halkı tarafından sevilen Karamürsel İlçe Emniyet Müdürü Vedat İşleyen ‘in ilk torunu dünya ‘ya geldi.

Urfa'dan Karamürsel'e tayini çıkan Cumhuriyet Savcısına veda yemeği

Şanlıurfa'nın ilçesi Viranşehir İlçesi'nde görev yapan ve Kocaeli ili Karamürsel ilçesine tayini çıkan, Cumhuriyet Savcısı Betül Erdoğan Koç'a veda yemeği.

Urfa'dan Karamürsel'e tayini çıkan Cumhuriyet Savcısına veda yemeği

Şanlıurfa'nın ilçesi Viranşehir İlçesi'nde görev yapan ve Kocaeli ili Karamürsel ilçesine tayini çıkan, Cumhuriyet Savcısı Betül Erdoğan Koç'a veda yemeği.

Günübirlik konaklamalar veya özel organizasyonlar için uygun

Günübirlik konaklamalar veya özel organizasyonlar için uygun (Bekarlığa veda partileri, doğum günleri, küçük kutlamalar vs.) Full eşyalı Havuzlu ve tamamen köprü ve deniz manzaralı Güvenlik kameralı 3 adet ikiz yataklı odası olan Mutfak ve beyaz eşyaları tam Son derece sessiz ve doğanın içinde

Türk Polis Teşkilatı’nın 178. kuruluş yıl dönümünü törenle kutladı

Türk Polis Teşkilatı’nın 178. kuruluş yıl dönümünü törenle kutladı. Tören, Karamürsel Kaymakamlığı önünde gerçekleştirildi ve İlçe Emniyet Müdürü Vedat İşleyen 'in Atatürk Anıtı'na çelenk sunmasıyla başladı.

Azbay ailesinin acı kaybı

Karamürsel PTT Müdürü olarak görev yapan Vedat Azbay ve Karamürsel Nüfus Müdürlüğünde görev yapan Ferhat Azbay'ın biricik anneleri Zahide Azbay uzun bir süredir tedavi gördüğü ağır hastalığına yenilerek hayatını kaybetti.

Karamürsel Emniyet Müdürü Veysel İşleyen gönüllere dokundu

Karamürsel'de 3 Aralık Dünya Engelliler Günü dolayısıyla emniyet müdürlüğü personeli engelli bireylerle bir araya geldi.

Karamürsel Spor'da Mustafa Kaya dönemi  başladı

Karamürsel'in çok başarılı ismi Cem Baki’nin yerine, Mustafa Kaya göreve getirildi. BAL’da üçüncü sezonuna hazırlanan Karamürsel Spor ’da teknik adam değişikliği yapıldı.

Ak Partiyi üzen ayrılık! Başarılı başkan Gülsüm Ekin veda etti

Karamürsel Ak Parti kadın kollarına 2017 yılında başkan olarak seçilen ve çok büyük başarılara imza atan Gülsüm Ekin veda etti.

Enes Dışpınar, Karamürsel’e veda etti

Sarı lacivertli formayı yıllardır terleten Karamürselspor’un başarılı furbolcusu Enes Dışpınar gelecek sezon takımda olmayacağını duyurdu.

Kibar’ların annesi vefat etti

İlimizde çok geniş bir kesim tarafından tanınan KİBAR ailesinin uzun süredir rahatsız olan anneleri Hurinaz Kibar sabaha karşı vefat etti.

Karamürsel Sporun yeni sponsoru Urstur Travel oldu

İlçemizin büyüyen devi Karamürsel Spora forma sponsoru olan Urstur Travel yeni formaları ilçenin gururu futbolculara takdim etti.

Urstur Travel'den muhteşem bir etkinlik daha

Karamürsel’e Urstur Travel adında kurumsal bir Turizm Acentesi kazandıran Erbaş Ailesi sosyal yardımlara büyük önem veriyor.

Gülsüm Ekin ve ekibinden Narinoğlu'na veda ziyareti

Karamürsel'de görev yaptığı süre boyunca bir çok başarıya imza atan Ahmet Narinoğlu'na veda ziyaretleri devam ediyor.

Vedat Yılmaz, Karamürselli sporculara destek olmaya devam ediyor

Karamürselli iş adamı Vedat Yılmaz, geçtiğimiz gün büyük bir başarıya imza atarak Türkiye 3.sü olmayı başaran Karamürsel'in altın kızı Nisa Erdoğan'a hediye

Erhan Yılmaz tekrar başkan seçildi

Karamürsel Bosna Hersek Türkleri Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği tarafından düzenlenen Genel Kurul gerçekleşti.

İstanbul’a atanan Er’e veda yemeği

Kocaeli İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı İrfan Zeki Er, İstanbul İl Milli Eğitim Müdürlüğü’ne atandı.

Karamürsel'in efsane güreşçisi Arıcı, Kırkpınar’a veda etti!

İlimizin önemli yağlı pehlivanlarından Gökhan Arıcı, artık Kırkpınar’da güreşemeyecek. En son yapılan güreşlerde

Karamürselli Vedat Erbaş öyle bir kitap yazdı ki.

Karamürselli Vedat Erbaş öyle bir kitap yazdı ki, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in hayatını “Türk siyasetinde Meral Akşener” ismini verdiği kitap büyük ses getirmesi bekleniyor.

Sema Efe babasıın hayatıı beyaz perdeye taşıyor

Otuz yıl önce hayata veda eden Karamürselli meşhur Efe Kazım’ın yaşantısı kızı sinemacı-yazar Sema Efe tarafından bir ortak yapım projesi ile hayata geçirilecek.

Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürüne Veda

Karamürsel Devlet Hastanesinde beş yıldır Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürü olarak görev yapan ve Gölcük Devlet Hastanesine Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürü olarak

Erhan Yılmaz'dan örnek davranış

Karamürsel Bosnahersek Türkleri yardım ve dayanışma derneği başkanı Erhan Yılmaz muhteşem bir yardım kampanyasına imza attı.

Emekli Albay Nail Akbaba hayata veda etti

Karamürsel Bosna Hersek Türkleri Kültür ve Dayanışma Derneği Kurucusu ve Onursal Başkanı, Türkiye Bosna Hersek Kültür Dernekleri Federasyonu (TBHKDF) kurucu üyesi olan Emekli Albay Nail Akbaba hayata veda etti.