Yüzde 25 Haberleri

Yüzde 25 Haberleri

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç: Kiralarda Yüzde 25 Zam Sınırı Kalkabilir

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, katıldığı programda yaptığı açıklamalarda kiralarda uygulanan yüzde 25'lik zam sınırının devam edip etmeyeceği konusuna değindi.

Sigara ve alkole yine zam!

Sözcü Gazetesi Sözcü Plus Haberler - Ekonomi Alkol ve sigaraya büyük zam Geçen ay başında yüzde 15 oranında zamlanan sigaraya dün itibarıyla 5 lira daha zam geldi. Sigaraya gelen zamların süreceğine işaret eden Türkiye Tekel Bayileri Platformu Başkanı Özgür Aybaş, yüzde 25-30 oranında bir zammın da alkole geldiğini duyurdu. SOZCU.COM.TR Yayınlanma: 10:17 - 04 Temmuz 2023 Güncellenme: 11:04 - 04 Temmuz 2023 Alkol ve sigaraya büyük zam Sigara ve alkol ürünlerine bir zam daha geldi. Türkiye Tekel Bayileri Platformu Başkanı Özgür Aybaş, sene başında yüzde 15 oranında zamlanan sigaranın, haziran ayı başında 5 TL daha zamlandığını anımsatarak “Dün itibarıyla bir sigara grubuna 5 TL zam geçişi oldu” dedi.

Kocaeli genelinde TAKSİLERE ZAM!

Kocaeli’de taksicilerin istediği oldu, taksi ücretlerine zam yapıldı   UKOME tarafından alınan karar kapsamında, taksi ücretlerine yaklaşık yüzde 25 oranında zam yapıldı.

Karamürsel geneli korona vaka artışı değişmeye başladı

Koronavirüs vaka sayılarında artış olunca Türkiye genelinde tedbirler de uygulanmaya başlanmıştı. Sokağa çıkma kısıtlamasıyla birlikte denetimler artırıldı. Karamürsel’de vaka sayısında yüzde 25 yakın azalma oldu.

Ailece seyahate yüzde 40 indirimi: İşte yeni bilet fiyatları

Şehirler arası otobüslere aile düzenlemesi geliyor. Aynı aileden seyahat eden kişiler yan yana oturacak, bilet fiyatı da yüzde 25 ila 40 arasında indirimli olacak.