Bölgesel

Bölgesel Haberleri

Pirelli işçi alımı yapacak

Kartepe’de üretim yapan ve ilimizin önemli sanayi kuruluşlarından Türk Pirelli, üretim bölümlerinde çalıştırılmak üzere geçici işçi alacak.

Meclis, rekor sayıda tasarıyı kabul etti

Uluslararası anlaşma ve mutabakat metinlerinin onaylanmasına ilişkin 26 tasarı kabul edildi. Genel Kurulun 3 günlük mesaisinde toplam 97 tasarı yasalaşmış oldu

Deprem'de 30 yaralı

Adıyaman’ın Samsat ilçesinde meydana gelen depremin ardından bölgede incelemelerde bulunan Vali Abdullah Erin, Adıyaman merkez, Samsat ve Kahta’da okulların tatil edildiğini açıkladı.

Milli Savunma Bakanı'ndan 'bedelli askerlik' açıklaması

Milli Savunma Bakanı Işık, askerlik süresine ilişkin de, "Bedelli askerlik veya askerlik hizmet süresinin kısaltılması ile ilgili Bakanlığımız tarafından yürütülen

Değirmendere'ye 200 Yataklı hastane geliyor

Gölcük Belediye Meclis Toplantısının Mart Ayı toplantısı dün Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş başkanlığında gerçekleştirildi.

Son dakika: İçişleri Bakanlığı, 81 ile referandum genelgesi gönderdi

İçişleri Bakanlığı 16 Nisan Pazar günü yapılacak olan Anayasa değişikliği referandumu ile ilgili İçişleri Bakanı Soylu'nun imzası ile 81 ile genelge gönderdi.

‘Üsküdar Vapuru Faciası’ şehitleri yarın anılacak

Türkiye Cumhuriyeti tarihinin en büyük deniz kazalarından biri olarak tarihe geçen 'Üsküdar Vapuru Faciası'nda' hayatını kaybedenler için yarın anma töreni düzenlenecek

Şehit ateşi Gölcük’e düştü

Gölcük’ten bir süre önce şark görevi için Şırnak’a giden polis memuru Özgür Korkmaz, trafik kazası sonucu şehit düştü.

Tüpraş iş başvurusu için son gün 12 Mart

Türkiye’nin ve Kocaeli’nin en büyük sanayi kuruluşu olan Tüpraş, İzmit rafinerisinde görevlendirilmek üzere personel alımı yapacağını ilan etti.

Karamürselli Mustafa Coşkun iş kazası sonucu yaşamını kaybetti

Karamürselli Mustafa Coşkun çalıştığı "Öz Ata" tersanesinde saat 14:00'da gemi çektikleri halatın koparak çarpması sonucu yaşamını kaybetti.

Benzine indirim geliyor

Benzinin litre fiyatında gece yarısından itibaren 11 kuruş indirim bekleniyor. Dolarda görülen düşüş benzin fiyatlarına indirim olarak yansıyor.

Evlerin fiyatları değişecek Bakanlık düğmeye bastı

İki bakanlık harekete geçti. Gayrimenkullerin değerleri yeniden hesaplanacak...

Tapuda satış süreci hızlanıyor

Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü'nce, uzun ve zorlu bürokratik süreçler nedeniyle vatandaşlarda mağduriyete yol açan "veraset ve intikal vergisi" ilişiği kesme uygulamasına yönelik çalışma başlatıldı.

227 hakim ve savcı daha meslekten ihraç edildi

HSYK 2.Dairesi FETÖ/PDY ile bağlantısı tespit edilen 227 hakim ve savcıyı daha meslekten ihraç etti. Meslekten ihraç edilen hakim ve savcı sayısı toplam 3 bin 886 oldu.​

Kocaeli Adliyesi'nde 34 sanıklı FETÖ davasında serbest bırakılanlar

Kocaeli Adliyesi'nde bu sabah 4.Ağır ceza mahkemesinde görülen 34 sanıklı FETÖ davasına tahliye olanların aileleri sevinç göz yaşlarına boğulurken

İş arayanlar bu habere dikkat

Kocaeli İŞKUR İl Müdürlüğü ve Gebze Hizmet Merkezinde aktif yayında olan eleman arayan firmaların listesi yayınladı. İşte eleman arayan o firmalar

Cemre ne zaman düşer? - Cemre düşmesi nedir? - İşte tüm detaylar!

Şubat ayının sonlarına gelinmesi ile beraber ''ilk cemre ne zaman düşer?'' sorusu da son günlerde sıklıkla aranmaya başladı. Baharın müjdecisi olarak bilinen ilk cemre düşmesi merakla bekleniyor.

94 bin kişiye iş!

3 bakanlık 93 bin 550 kişilik alım için düğmeye bastı. Hizmetliden güvenlik görevlisine, doktordan hemşireye, öğretmenden hakim ve savcıya kadar pek çok meslekte bu yıl yeni istihdam sağlanacak.