Geç Haberleri

Geç Haberleri

Kanyon bir anda alev topuna döndü

Karamürsel Amerikan mahallesinde korku dolu anlar. Olay gece Kayacık mahallesi İnönü caddesi, Zevkin Cafe yakınlarında meydana geldi. 22 AOB 498 plakalı kamyon henüz bilinmeyen bir nedenle sahil yolunun ortasında bir anda alev topuna döndü.

Karamürsel'de İSU Faturaları Vatandaşı Çıldırtıyor!

Son zamanlarda Karamürsel'de yaşayan vatandaşlar, her geçen gün artan su faturaları nedeniyle isyan etmeye başladı

Karamürsel'i kirleten gemilere ne zaman önlem alınacak?

Karamürsel'i kirleten gemilere karşı alınacak önlemler ne zaman hayata geçirilecek? Kocaeli'nin önde gelen sorunlarından biri olan çevre kirliliği, deniz kirliliği ile daha da derinleşiyor.

Tatilin gözdesi Karamürsel oldu!

Karamürsel, doğal güzellikleriyle ünlü olmasının yanı sıra, artık güvenli ve düzenli bir atmosfere de sahip. Bu sayede, ziyaretçilerin ilçede geçirdikleri zaman daha keyifli ve huzurlu hale geldi.

Ahmet Çalık, ilk nikahlarını kıydı

Karamürsel Belediye Başkanı Ahmet Çalık, göreve başladıktan sonra ilk nikah törenlerini gerçekleştirdi.

Genç yaşta canına kıymıştı! İşte sebebi!

Yılmaz'ın ani ve acı sonu, yakınlarını ve mahalle sakinlerini derinden sarsarken, ailesi ve çevresi büyük bir üzüntü yaşadı. Yakınları, Yılmaz'ın son dönemde zorlu bir dönemden geçtiğini ve bu durumun ruhsal sağlığını olumsuz etkilediğini belirtti.

Ahmet Çalık önce mazbatasını, sonra makamını aldı!

Devir teslim tamamlandı: "Adam bizi yendi" İlçe Seçim Kurulu Müdürü Abdurrahman Sözgün'den mazbatasını aldıktan sonra Kara Mürsel Alp'in anıt mezarına geçen Çalık, burada dua ettikten sonra Belediye binasına geçti.

Başkan Çitil'den Kadir Gecesi Mesajı

Kaytazdere Belediye Başkanı Doğan Çitil, bin aydan daha hayırlı olan Kadir Gecesi dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

Başkan Çalık'tan "Kadir Gecesi" Mesajı

Karamürsel Belediye Başkanı Ahmet Çalık, Ramazan-ı Şerif'in önemli günlerinden biri olan Kadir Gecesi dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Çalık, "Bu kutsal gecenin milletimize, İslam dünyasına ve tüm insanlığa hayırlar getirmesini Allah'tan niyaz ediyorum" dedi.

Facebook Üzerinden Tabanca Satışı Endişesi!

Günümüzde silah edinmek, internetin sunduğu kolaylıklarla oldukça basitleşmiş durumda. Kocaeli genelinde yapılan asayiş uygulamalarında sıkça ruhsatsız silahların ele geçirilmesi, bu endişeyi artırıyor.

Ramazan günü demeden başından vurdular!

Karamürsel ilçesi sahilinde balık tutan vatandaşlar, beklenmedik ve trajik bir olaya şahitlik etti. Sahil kenarında sakin bir gün geçiren balıkçılar, aniden dikkatlerini çeken bir görüntüyle karşılaştılar.

Genç yaşta hayatını kaybetti!

Karamürselli genç Korcan Özbay, İstanbul'da geçirdiği trajik bir kaza sonucunda vefat etmiştir

Ankara evleri ışıklarda kaza 3 kişi yaralandı

Karamürsel'de Ankara evleri ışıklarında bir trafik kazası meydana geldi ve üç kişi yaralandı. Olay, Kayacık Mahallesi Amiral Caddesi'nde gerçekleşti.

Karamürsel'de Uyuşturucu Operasyonu: İki Kişi Yakalandı

Karamürsel'de polis ekipleri tarafından yapılan bir uygulama sırasında, A.K ve Y.S isimli şahısların üzerinde toplamda 28 gram uyuşturucu madde ele geçirildi.

Karamürsel Belediyesi, İşyeri ve Tarla Kiralama İhalesi Duyurusu

Karamürsel Belediye Başkanlığı, ilçede bulunan 2 işyeri ve 1 tarlayı kiraya vermek üzere ihale düzenleyecektir. İlgili duyuru şu şekildedir:

Murat Akbaba, projelerini anlattı

Karamürsel Belediye Başkanı adayı Murat Akbaba, seçimi kazanması halinde hayata geçireceği projeleri açıkladı. Akbaba, Karamürsel Belediye Binası'nı Alışveriş Merkezi'ne (AVM) dönüştürerek Karamürsel AVM'sini kuracaklarını duyurdu.

Karamürsel'de Siyasi Arenada Sürpriz Gelişme

Ali Kocabıçak, 2019 yılında Cumhuriyet Halk Partisi'nin Belediye Başkan Adayı Ahmet Çalık'a destek vermek amacıyla Cumhuriyet Halk Partisi'ne geçmiş

Büyük acının üzerinden 66 yıl geçti

Türkiye'nin denizcilik tarihine kara bir leke olarak kazınan 1 Mart 1958 tarihinde yaşanan Üsküdar Faciası, hâlâ hafızalarda canlılığını koruyor.

Yeniden Refah Partisi Üye Kayıtları Hızla Artıyor

Karamürsel'de siyasi dengelerin yeniden şekillendiği bir dönem yaşanıyor. AK Parti'nin meclis üyelerini açıklamasının ardından, ilçede Yeniden Refah Partisi'ne büyük bir geçiş yaşanıyor.

Karamürsel'de Baba ve Çocuk Etkinliği: Babalar Çocuklarıyla Keyifli Anlar Yaşadı

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi'nin Anne Şehir Mimoza Merkezi'nde düzenlenen baba ve çocuk etkinliği, Karamürsel'de babaların çocuklarıyla keyifli vakit geçirmesine olanak sağladı.

Karamürsel CHP akın akın yeni üye kaydı alıyor

Karamürsel, Cumhuriyet Halk Partisi'ne (CHP) geçen ve aralarında Ahmet Çakmak, Yusuf Hasar ve Turgay Gazi Erdoğan'ın da bulunduğu 168 kişi partiye üye oldu.

Kocaeli'de Sıcaklık Aniden Düşüyor, Yağmur Geliyor

Kocaeli genelinde mevsim normallerinin üzerinde seyreden sıcaklıklar aniden düşüşe geçiyor. Yeni haftada Kocaeli'yi yağmurlu bir hava bekliyor. Meteoroloji Genel Müdürlüğü, Kocaeli için haftalık hava durumu raporunu yayımladı.

Amiral ilkokulu pırıl pırıl eğitime hazır

Başlık: Karamürsel Amiral İlkokulu Yıkılan Bölüm Sonrası Hızla Toparlandı: Okul Yöneticilerinden Gece Gündüz Çalışma

Karamürsel'de Yapılan Operasyonda Çok Sayıda Madde Ele Geçirildi!

Kocaeli İl Jandarma Komutanlığı, Uyuşturucu Suçları ile Mücadele kapsamında gerçekleştirdiği operasyonla Gebze ve Karamürsel ilçelerinde önemli bir başarı elde etti.

ABD ve İngiliz savaş uçakları Yemen'e saldırısı düzenledi

ABD ve İngiliz savaş uçaklarının Yemen'de birkaç kentte bazı noktalara yönelik hava saldırısı düzenlediği bildirildi. Yemen'deki yerel kaynaklardan alınan bilgiye göre, ABD ve İngiliz savaş uçakları gece saatlerinde Yemen'in Sana, Hudeyde ve Taiz kentlerinde bazı noktalara hava saldırısı düzenledi.

Regaip Kandili bugün idrak edilecek

Regaip Kandili, İslam aleminde rahmet ve bereketi bol "üç ayların" habercisi olarak kabul edilen önemli bir gecedir ve bu yıl bugün idrak edilecek.

Karamürsel'de Elektrikli Araç Şarj İstasyonları Hizmete Açıldı

Karamürsel Belediyesi, çevre dostu ulaşımın yaygınlaştırılması amacıyla ilçedeki katlı otoparkta yeni elektrikli araç şarj istasyonlarını faaliyete geçirdi.

AK Parti'de sürpriz gelişme

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, geçtiğimiz pazar günü 11’i büyükşehir olmak üzere toplam 26 ilin belediye başkan adayını açıkladı.

Salgın git gide artarak büyüyor

Bu kış hemen hemen herkes aynı dertten muzdarip: Soğuk algınlığı ya da grip geçse de ne kuru öksürük ne burun akıntısı gitmek biliyor, gitse de 1-2 hafta sonra geri dönüyor.

Şehir Hastanesine başhekim atandı

Kocaeli Şehir Hastanesinin açılmasının üzerinden 9 ay geçtikten sonra başhekim ataması yapıldı. Başhekim olarak atanan Doç. Dr. Bahri Elmas, 2 Ocak Salı günü Şehir Hastanesinde iş başı yapacak.