Sitesi Haberleri

Sitesi Haberleri

Olası Marmara depremi için alınacak ulaşım önlemleri

Yıldız Teknik Üniversitesi (YTÜ) İnşaat Mühendisliği Bölümü Öğretim Üyesi Halit Özen, İstanbul'da olası bir depremde ulaşım alanında alınacak önlemlere ilişkin değerlendirmede bulundu.

Halıdereli Mustafa Kendini Başından Vurdu

Gölcük'e bağlı Halıdere Mahallesi'nde ikamet eden Mustafa Eraydın, Sakarya'nın Arifiye ilçesi 1. Organize Sanayi Bölgesi'nde bulunan Küçük Sanayi Sitesi'nde iş yerinin bahçesinde arkadaşlarıyla şakalaşırken kendini vurdu.

Tamer Kıran, Karamürsel Denizcilik Meslek Yüksek Okulu'nun Açılış Törenine Katıldı

İMEAK Deniz Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Tamer Kıran, 19 Şubat 2024 Pazartesi günü, Kocaeli Üniversitesi'ne (KOÜ) bağlı eski adı Karamürsel Meslek Yüksek Okulu olan eğitim kurumunun "Karamürsel Denizcilik Meslek Yüksek Okulu" adını alması nedeniyle düzenlenen törene katıldı.

Dr. Musa Çallı; Karamürsel İlçe Sağlık Müdürü Görevine Başladı

Dr. Musa Çallı, düzenlenen bir törenle yeni görevine başladı. Kocaeli İl Sağlık Müdürü Op. Dr. Yüksel Pehlevan ve diğer il sağlık müdürlüğü yetkililerinin de katıldığı törende, Karamürsel Devlet Hastanesi Başhekimi Uz. Dr. Adnan Canveren de yer aldı.

KO-MEK'ten İmam ve Müezzinlere Ses Eğitimi

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Meslek Sanat Eğitim Kursları (KO-MEK), Karamürsel'de imamlar ve müezzinler için hitabet ve ses eğitimi vermeye başladı

Sosyal Medya Üzerinden Artan Arsa Dolandırıcılığı Olaylarına Dikkat!

Karamürsel'de Sosyal Medya Üzerinden Artan Arsa Dolandırıcılığı Olaylarına Dikkat!

Ahmet Çalık, sorunları da, çözümleri de biliyoruz

Cumhuriyet Halk Partisi'nin Karamürsel Belediye Başkan adayı Ahmet Çalık, seçim kampanyasında yerel sorunlara ve çözümlerine odaklanıyor.

Yine kadın cinayeti! Karamürsel'de toprağa verildi

Kocaeli Üniversitesi Muhasebe Bölümü mezunu olan Sibel Kayman’ın cenazesi ailesi tarafından Karamürsel ilçesi Çamçukur Mezarlığı'nda toprağa verildi.

Karamürsel MYO ismi değişti

Karamürsel Denizcilik MYO oldu! Kocaeli Üniversitesi Karamürsel Meslek Yüksekokulu, yeni bir isimle yoluna devam ederek “Karamürsel Denizcilik Meslek Yüksekokulu” olarak hizmet vermeye başladı.  

Kayıp oğlumuz bulunmuştur. Herkese teşekkürler

KAYIP OĞLUMUZ YAYINLANAN HABER VE BİNLERCE DUYARLI İNSAN SAYESİNDE HEMEN BULUNMUŞTUR. ALLAH HERKESTEN RAZI OLSUN. Kayıp oğlumuz her yerde aranıyor. Geçtiğimiz günlerde Kayacık Mahallesi Kolaylı 2 sitesi civarından alınarak Karapınar ile İhsaniye tarafına bırakıldığı iddia edilen oğlumuz aranıyor. Kayacık Mahallesi Fener yolu caddesi "KAÇAMAK BÜFE" önünde bakılan oğlumuz kahve rengi tüylü ve mor ile siyah arası dili ile insan canlısı ve kesinlikle saldırgan değildir. İsmi "KAHVE" dir. Gören yada bilgisi olanların insanlık namına 0539 399 29 38 numaralı telefona mesaj, çağrı veya Whatsapp üzerinden bilgi vermeleri rica olunur.

Karamürsel'de iki milyon dolara ev satılıyor!

Karamürsel'de her geçen gün menkul ve gayrimenkul fiyatları hızla artmaya devam ederken sahibinden isimli internet sitesinde iki milyon dolara yakın bir fiyatla satışa sunulan ev sonrası menkul ve gayrimenkul çıtası daha nerelere kadar çıkacak sorusunu beraberinde getirdi.

Turgut Taşçı'nın yiğitleri yine şov yaptı

Karamürselli basketbolcular Daçka’yı uzatmada yendi Türkiye Erkekler Basketbol 2.Lig’de yer alan Karamürsel Gençlikspor, 5.hafta maçında sahasında Ege Üniversitesi Daçkaspor’u konuk etti.

Karamürselli Berkan ortadan kayboldu

Karamürsel'de yaşayan 23 yaşındaki Kocaeli Üniversitesi Elektronik ve Haberleşme Bölümü’nden mezun Ahmet Berkan Yörük ailesi tarafından 5 gündür aranıyor.

Karamürsel'in bir çok kesiminde saatlerce elektrik yok!

Karamürsel Elektrik Arızası Sedaş resmi sitesi üzerinden 02 Şubat 2022 (Çarşamba) gününe ait Karamürsel elektrik kesintisi arıza ve planlı çalışma programını kamuoyu ile paylaştı.  

Gazeteci Güngör Aslan'a silahlı saldırı

İzmit’te internet haber sitesi sahibi olan Güngör Arslan vuruldu. Ofisinde göğsünden ve ayağından vurulan Arslan ağır yaralandı. Olay yerine gelen sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin

Son dakika: Sıcaklık tam 44 derece olacak! Gece yüzde 90'ı aşacak!

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün sitesinde yayınlanan verilere göre; Kocaeli Genelin de 15.00-18.00 saatleri arasında hissedilen hava sıcaklığı 44 derece olacak.

Metin Oral'ın acı kaybı!

Yalova Altınova Belediye Başkanı Dr. Metin Oral'ın babası Ahmet Oral, bir süredir tedavi gördüğü Kocaeli Üniversitesi Hastanesinde vefat etti.

Karamürsel'de suları neyin zehirlediği sonunda araştırılıyor!

Kocaeli Üniversitesi Ziraat Fakültesi Su Ürünleri Bölümü, çeşitli çevresel faktörler sebebiyle balıkların kas dokularında deformelerin oluştuğunu, bu problemlerin de insan sağlığını tehdit etmediğini tespit etti.

Karamürsel’in yarısında 7 saat elektrik yok!

Karamürsel Elektrik Arızası Sedaş resmi sitesi üzerinden 02 MART ( Salı) gününe ait Kocaeli elektrik kesintisi arıza ve planlı çalışma programını kamuoyu ile paylaştı.

Karamürsel'in bir çok kesiminde saatlerce elektrik yok!

Karamürsel Elektrik Arızası Sedaş resmi sitesi üzerinden yapılan açıklamada Karamürsel elektrik kesintisi arıza ve planlı çalışma programını kamuoyu ile paylaştı.

Mehmet Çeliköz’ün acı kaybı

Karamürsel’de çok geniş bir kesim tarafından tanınan ve sevilen Mehmet Çeliköz’ün biricik annesi Fatma Semiha Çeliköz (66) tedavi gördüğü, Kocaeli Üniversitesi Hastanesi'nde yaşamını kaybetti.

Karamürsel’de facia kıl payı atlatıldı

Karamürsel’de park halindeki araç kayarak metrelerce yükseklikten bir sitenin içerisine uçtu. Şans eseri sitede oynayan çocukların orada olmaması büyük bir facianın

Kocaeli Üniversitesi Pandemi doktoru tutuklandı

Pandemi döneminde yoğun mesai harcayan Kocaeli Üniversitesinde görevli halk sağlığı uzmanı Dr. Erkan Tufan, tanık beyanındaki ‘öğrencilik yıllarında evlerde kaldı’ gerekçesiyle tutuklandı.

Caniler denize köpek bağlayarak ölüme terk ettiler

Karamürsel'de caniler denizin içerisine bağladıkları köpeği ölüme terk ettiler. 

Karamürsel 8 saat elektrik kesintisi

Karamürsel Elektrik Arızası Sedaş resmi sitesi üzerinden 29 Ağustos 2020 Cumartesi gününe ait Kocaeli elektrik kesintisi arıza ve planlı çalışma programını kamuoyu ile paylaştı.

Karamürsel Emniyette görevliyim dedi dolandırdı!

Kendisini Karamürsel’de görev yapan polis olarak tanıtan bir kişi, ikinci el satış sitesi Letgo’da oyun konsolu sattığını iddia ederek dolandırıcılık yaptı. Sitenin güvenilirliği tartışılırken, dolandırıcılık hikayesi filmlere konu olacak cinsten.

Tüm aileye ücretsiz Maske Başvuru Formu (Adrese Teslim)

EPtt-AVM internet sitesi üzerinden yapılan açıklamaya göre, online ortamda vatandaşa ücretsiz olarak maske dağıtımı yapılacağı bildirildi.

Sabiha Gökçen, yüzde 523'lük büyümeyle Avrupa'da birinci

Sivil Havacılık Genel Müdürlüğü (SHGM), 2019 Havalimanı Endüstrisi Bağlantı Raporu'nu yayınladı. SHGM'nin internet sitesinde yayınlanan rapora göre İstanbul Sabiha Gökçen Uluslararası Havalimanı

Karamürsel 100. Yıl Öğrencileri Ankarayı gezdi

Karamürsel 100.Yıl Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nin öğrencileri hem Gazi Üniversitesi’ni, hem de Anıtkabir’i ziyaret ederek, Ata’ya bağlılıklarını gösterdiler.

Dünyaca ünlü 'Psikoloji' kitabı Türkçeye çevrildi

İKÜ Yayınevi, Oxford Üniversitesi Yayınevi'nin dünyaca ünlü 'Very Short Introductions' dizisinden seçerek hazırladığı 'Çok Kısa Bir Başlangıç' adlı kitap dizisini okurlarla buluşturmaya devam ediyor.