Marmara genelinde haber yapan Buber Group A.Ş

Karamürsel Haber

Karamürsel başta olmak üzere Marmara genelinde haber yapan Buber Group A.Ş

Karamürsel Haber Haberleri

Karamürsel AKP Gençlerde Başkan Belli Oldu

Karamürsel AKP Gençlerde Başkan Belli Oldu

Karamürsel Belediyesini Durduran Ne ?

Karamürsel Belediyesini Durduran Ne ?

Yarın Okullar Tatil mi ? Vali Yardımcısı Açıkladı.

SON DURUM Devlet Meteoroloji İşleri Genel Müdürlüğü’nün raporuna göre kar yağışı bugünle sınırlı. Öğle saatlerinden itibaren etkili olan yağışın yarına kadar devam etmesi beklenmiyor. Meteoroloji raporuna göre hava sıcaklığı en düşük 1 derece olarak ölçülecek. Bu nedenle il genelinde buzlanma beklenmediği bildirildi

Karamürsel Sallandı

Karamürsel'de deprem Karamürsel'de sabah saat 04.03'te bir deprem meydana geldi.

FEYZİ UTAŞ 3. DÖNEME DE İMZASINI ATTI

İlim Yayma Cemiyeti’nin 19. Olağan Kongresi’nden başkan olarak çıkan mevcut başkan Feyzi Utaş, başkanlıkta 3. dönemine girdi.

Gazeteciler için Mevlid-i Şerif okundu

Karamürsel’de 10 Ocak Dünya Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla Türk Diyanet Vakıf-Sen Karamürsel Şubesi tarafından Mevlid-i Şerif okutuldu.

Kocaeli Valiliğinden Önemli Uyarı

İlimizde son zamanlarda faaliyet gösteren çeşitli kurum ve kuruluşlar ile hayırseverlerin telefonla aranarak; Valiliğimiz, İl Valimiz, Vali Yardımcılarımız ile müdürlerimizin adı ve ünvanları kullanılarak, haksız çıkar ve menfaat sağlamak amacıyla çeşitli gerekçelerle yardım talep edildiği yönünde bilgiler alınmaktadır. Valiliğimiz adına kurum, kuruluşlara ve hayırseverlere intikal eden herhangi bir talebinin, yardım toplama şekil ve esasları 2860 sayılı kanunda belirtilmiş olup; bu faaliyetlerin mevzuat hükümleri dışında değerlendirilmesi mümkün değildir. Valiliğimizin veya Valiliğimiz yetkililerinin adı ve unvanları kullanılarak, kurum, kuruluşlara ve hayırseverlere yapılan bu tür taleplerin yerine getirilmemesi,

Karamürsel Kent Konseyi Seçimleri Trajediye Dönüştü .

Karamürsel Kent Konseyi’nin 3. olağan kongresinde protokol krizi yaşandı. Kongrenin divan başkanlığını yapan Halil Yanık, konuşma yapmadan kongre sona erdi. Ayrıca Ahmet Akgüner, aday oldu ancak kimse kale almadı

Bu duvar, çöktü çökecek !

Bu duvar, çöktü çökecek! Karamürsel Hacı Mehmet Mahallesinde bir evin istinat duvarı çöktü çökecek. Hiç kimseye zarar vermeden önlem alınsın! Karamürsel Hacı Mehmet Mahallesinde bir evin istinat duvarı hemen yanındaki Akdemir Apartmanının bodrumlarına bakan bölümü yıkıldı yıkılacak. Akdemir Apartman sakinleri odunluklarından odun veya kömür almaya korkarak girip çıkarken, yetkililere bu durumun bildirilmesine karşılık hala bir önlem alınmaması her an çökecek konumda bulunan duvar korku saçıyor.

Yaban hayvanları aç bırakılmıyor

Karamürsel’de, yoğun kar yağışı nedeniyle yiyecek bulmakta zorlanan yaban hayvanları için doğaya yem bırakıldı.

AK Parti Karamürsel ilçe turuna çıktı

AK Parti Karamürsel İlçe Teşkilatı’na bağlı 4 Temmuz Mahalle Teşkilatı, ilçe protokolünü ziyaret etmeye başladı

Baraj Altında Kalan Müdürlere Müjdeli Haber

MEB değerlendirmesinde 75 baraj puanın altında bırakılan Karamürsel Güzelkıyı İlkokulu Müdürü Yener Taş’ın girişimleri sonucunda İlçe Milli Eğitim Müdürleri yeniden değerlendirme yaptı ve Müdür Taş 80, 84 puanla okuluna dönme şansı buldu.

Karamürselde Okullar Tatil.

Meteoroloji yetkililerince; ilimizde sabah saatlerinden itibaren başlayacak kar yağışının ilerleyen saatlerde yoğun ve etkisini arttırarak devam edeceği tahmin edilmektedir. Yoğun kar yağışı ile birlikte mevsim normallerinin altında seyredecek düşük sıcaklıkların araç trafiğinde ve yaya ulaşımında yol açacağı olumsuzluğa ve mağduriyete yer vermemek amacı ile anaokulları ile ilk, orta ve liselerde eğitim ve öğretime 09.01.2015 Çarşamba günü bir gün süre ile ara verilmesi uygun görülmüştür. Aynı gün kamu kurum ve kuruluşlarında çalışan, engelli ve hamile personel idari izinli sayılacaktır.

Karamürselde Yarın Okullar Tatilmi ?

İlimizde eğitim öğretime 3 gündür kar tatili veriliyor. Peki yarın okullar tatil olacak mı? Binlerce öğrenciyi ilgilendiren karar nasıl çıkacak? Kar tatili, haftasonu tatiline bağlanacak mı? Gazetemize konuşan Vali Yardımcısı Abdullah Etil, "İl Milli Eğitim Müdürümüzle birlikte raporlarımızı hazırladık. Sayın Valimizi bekliyoruz. Valimiz programdan döner dönmez kararı verecek" dedi. Sitemizi takip etmeye devam edin...

Zincirsiz geçiş yok

Tüm yurtta olduğu gibi Karamürsel’de de kar, sürücülere zor anlar yaşatıyor.

Jandarmaya yer bulundu.

Karamürsel’in merkezinde bulunan İlçe Jandarma Komutanlığı’na, Dereköy Mahallesi’nde inşaat halinde bulunan Kocaeli Üniversitesi’ne ait bina önerildi.

İsmail Yıldırımlar bir arada

Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım, hem isim hem de soy isim adaşı olan Karamürsel Emniyet Müdürlüğü Asayişi Komiseri ile bir araya geldi. Bol bol sohbet eden iki İsmail Yıldırım’ın arasına girerek dilek tutanlar da vardı.

Kaymakam: 5 yıl sonra sen de değişirsin başkan

Karamürsel Kaymakamı Ahmet Narinoğlu, yılbaşı gecesi polisleri ziyaretinde, Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım’a “5 yıl sonra değişirsin” dedi. Narinoğlu, bu esprisi ortamı buz kestirince durumu toparlamak için bir süre uğraştı.

Toplam 2598 haber.