Marmara genelinde haber yapan Buber Group A.Ş

Karamürsel Haber

Karamürsel başta olmak üzere Marmara genelinde haber yapan Buber Group A.Ş

Karamürsel Haber Haberleri

Muhtar Tuncay Aşkın Karamürsel’e gönderildi

Muhtar Tuncay Aşkın Karamürsel’e gönderildi İzmit Yenimahalle’nin 25 yıllık muhtarı Tuncay Aşkın, yerel seçimlerde CHP’ye çalıştığı için Büyükşehir Belediyesi tarafından Karamürsel’e gönderildi.

AKP Karamürsel gençlerde başkan değişti

AKP Karamürsel gençlerde başkan değişti AK Parti Karamürsel İlçe Gençlik Kolları 4. Olağan Kongresi’nde bayrak değişimi yaşandı. Selçuk Tayfur, görevini Adem Özgüneş’e devretti.

Karamürsel Merkez Işıklarda Maddi Hasarlı Kaza Korkuttu !

İddialara göre Karamürsel merkez ışıklarda yaşanan trafik kazasında 77 AD 454 plakalı Neval Demir (52) yönetimindeki otomobile, 27 P 6059 plakalı Enes Sakın (20) yönetimindeki otomobil arkadan çarptı. Öndeki otomobilde hafif hasar oluşurken arkadan çarpan otomobilde büyük hasar oluşarak polis ve vatandaşların yardımıyla yoldan çekilerek yol trafiğe açıldı. Yaşanan kazada hiç kimse yara almazken polis kazayla ilgili soruşturma başlattı.

Karapınar Köyünde Trafik Kazası 1 Kişi Yaşamını Kaybetti.

Karamürsel Karapınar mahallesinde motosiklet sürücüsü Beton Mikserinin adlında feci şekilde can verdi.

İmsa Işıklarda Motosiklet Aracın Altına Girdi Yaralılar..

İmsa Işıklarda Motosiklet Aracın Altına Girdi Yaralılar..

TEOG'da başarılı olan öğrencilere ödül

TEOG'da başarılı olan öğrencilere ödül Karamürsel’de, Temel Eğitimden Orta Öğretime Geçiş (TEOG) sınavında başarılı olan öğrencilere çeşitli hediyelerle ödüllendirildiler.

İlçemizin Tanınmış Simalarından Fuat Bağdat Vefat Etti.

Karamürsel’in tanınmış simalarından olan Fuat Bağdat yaşamını yitirdi Karamürsel’de tanınan ve sevilen Fuat Bağdat, vefat etti. İlçede ‘7 Bela Fuat’ olarak tanınan Fuat Bağdat, yarın Karamürsel Merkez Camii’nde öğle namazını müteakip kılınacak cenaze namazının ardından toprağa verilecek. Buber Group Ailesi olarak merhuma Allah'tan rahmet, kederli ailesi ve yakınlarına sabır ve başsağlığı dileriz..

GÖREVDEN ALINAN OKUL MÜDÜRÜ İNTİHAR ETTİ

Nuri Bermek ilköğretim okulunda bir süre önce görevden alınan eski müdür Murat Kanmaz, çok miktarda ilaç alarak ölmek istedi.

Dereköye 5 yıldızlı lüks bir otel yapılıyor

Dereköy’e 5 yıldızlı lüks bir otel yapılıyor Karamürsel Dereköy Mahallesi’ne Dubaililer tarafından 5 yıldızlı lüks bir otel yapılıyor. Çalışmalar hummalı bir şekilde sürüyor.

Eğitimciler MATE yi tanıdı

Eğitimciler MATE’yi tanıdı Türkiye, İtalya ve İspanya’dan 5 kurumun ortaklaşa yürüttüğü MATE adlı proje, eğitimcilerin yoğun katılımıyla Karamürsel’de tanıtıldı.

Batan dördüncü tekne de çıkarıldı

Batan dördüncü tekne de çıkarıldı Karamürsel Yelken İskelesi’nde bağlı duran ve batan dördüncü tekne de uzun uğraşlar sonucu çıkarıldı.

+ 18 Korkunç Cinayet Bu Kadını Tanıyan Hemen..

Çayırköy mevkiinde elleri bileklerinden kesilmiş ve poşete sarılmış halde 20-25 yaşlarında bir kadın cesedi bulundu. Talihsiz kadının öldürüldükten sonra kimliğinin belirlenmemesi için bileklerinin kesildiği tahmin ediliyor.

Karamürsel de Miniklerin Karne Sevinci

Miniklerin karne sevinci Karamürsel Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nin anaokulunda eğitim gören 30 minik öğrenciye karneleri törenle takdim edildi. Törene protokol üyeleri de katıldı.

Uyuşturucuya Çok Büyük Darbe

720 kilo esrar ele geçirildi Kocaeli Emniyet Müdürlüğü KOM Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından durdurularak arama yapılan bir TIR içinde gizlenmiş halde 720 kilo esrar ele geçirildi. Gözaltına alınan TIR sürücüsü tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Civelek: Karamürsel’e kadın belediye başkanı yakışır

Civelek: Karamürsel’e kadın belediye başkanı yakışır AKP Karamürsel İlçe Kadın Kolları Kongresi’nde konuşan İl Başkanı Mahmut Civelek 2019 yerel seçimlerinde Karamürsel’e bir kadın belediye başkanının yakışacağını söyledi.

Güzeloğlu : KARAMÜRSEL YATIRIMLARI HIZLANDIRDI

İl koordinasyon kurulu toplantısı Kocaeli Valiliği 100’ncü yıl toplantı salonunda gerçekleşti. Toplantının başkanlığını Vali Hasan Basri Güzeloğlu üstlenirken, toplantıya Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu olmak üzere hiçbir ilçe belediye başkanının katılmaması dikkat çekti. Toplantının açılışında değerlendirme yapan Vali Güzeloğlu, 2014 yatırımlarını özetledi.

MATE Projesi Karamürsel Yaygınlaştırma Toplantısı

MATE Projesi Karamürsel Yaygınlaştırma Toplantısı İspanya, İtalya ve Türkiye’den toplam 5 kurumun ortaklaşa yürüttüğü 2012 yılından kabul edilen Avrupa komisyonu altında ispanya Ulusal Ajansının fonladığı ve Hayatboyu Öğrenme Leonardo Da Vinci Yenilik Transferi kapsamındaki "Çok Disiplinli Yaklaşım Kullanılarak Erken Çocukluk Eğitimi Bölümü Meslek Dersi Öğretmenlerinin Kapasitelerinin Geliştirilmesi" (MATE) projesinin yerelde yapılan yaygınlaştırma ve tanıtım toplantısı Karamürsel İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’nün organizasyonunda katılan personel ile Karamürsel’de gerçekleştirildi.

TÜBİTAK ve TİB'E BÜYÜK OPERASYON

17-25 Aralık operasyonlarında fenomen haline gelen Fuat Avni, gece saatlerinde TÜBİTAK ve TİB’e operasyon yapılacağı ile ilgili tweetler gerçekleşti. Emniyet’in Ankara merkezli başlattığı operasyonlarda 30 kişinin gözaltına alınacağı öne sürülüyor.

Karamürsel Ekin Koleji Kahvaltı'da buluştu

Karamürsel Ekin Koleji Kahvaltı'da buluştu Karamürsel'in tek özel okulu olan Ekin Koleji Kalyon Cafe'de öğretmenleri, öğrenci ve velileriyle kahvaltıda buluştu.