Marmara genelinde haber yapan Buber Group A.Ş

Karamürsel Haber

Karamürsel başta olmak üzere Marmara genelinde haber yapan Buber Group A.Ş

Karamürsel Haber Haberleri

Bisiklet’in Yeri ve Önemi Konulu Konferans

Karamürsel’de 21. Yüzyılda Büyük Değişim İçin Bisiklet’in Yeri ve Önemi Konulu Konferans

Ünlü Yapımcı Acun Ilıcalının Abisinden Karamürsele Özel Ana Sınıfı

Bir Anasınıfım Olsun’’ projesi ile Gazanfer Bilge İşitme Engelliler Okulu’na bir anasınıfı açmak amacıyla Ahmet NARİNOĞLU’nun daveti üzerine Kaymakamlığımızı ziyaret ettiler.

Karamürsel'de İnternet Kafe Denetimi

Karamürsel Kaymakamlığı İnternet Denetleme Komisyonu'nca yapılan incelemede, kriterlere uyan 2 işletme sahibine teşekkür belgesi verildi.

Akpınar’da Cami var, Cemaat var, İmam yok!

Karamürsel’de Cami var, Cemaat var, İmam yok! Karamürsel Akpınar Mahallesinde cami var, cemaat var, imam için lojman var, imam yok.

MİNİBÜSÇÜLER ARASINDA GERGİNLİK ÇOK BÜYÜDÜ

Altınova Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Mustafa Sancaktutan Karamürsel - Altınova - Yalova hattında çalışan minibüsçüler arasında büyük bir gerginlik yaşanmaya başladığını söyledi. Sancaktutan biran önce yetkililerin şimdiden bu konuyla ilgili tedbir almaları gerektiğini aksi takdirde çok geç kalınacağı uyarısında bulundu.

Karamürselde Kaçak Sigaraya Büyük Darbe

Karamürselde Kaçak Sigaraya Büyük Darbe karamürsel emniyeti 2150 adet kaçak sigara yakaladı ayrıntılar birazdan....

Karamürselin Yeni Nüfusu Belli Oldu

Türkiye İstatistik Kurumu, Adrese Dayalı Nüfus Kayıt Sistemi 2014 sonuçlarını açıkladı. Buna göre 2013 itibariyle Karamürsel’in nüfusu 53 bin 33’ten 54 bin 225’e çıktı..

Karamürselde Anadolu Partisi çalışmalarına başladı

Anadolu Partisi çalışmalarına başladı Emine Ülker Tarhan’ın kurduğu Anadolu Partisi’nde örgütlenme hızla devam ediyor.

Narinoğlu ve ekibinden anlamlı proje

Narinoğlu ve ekibinden anlamlı proje Karamürsel Kaymakamı Ahmet Narinoğlu, Çamdibi Mahallesi’ne yaptığı ziyarette, mahalle kıraathanesine kütüphane kurulması talebiyle karşılanmıştı. Bu istek Karamürsel İlçe Milli Eğitim Müdürü Murat Çakır'ın girişimleriyle gerçekleştirildi.

Turgut Taşçı, oğlunu evlendiriyor

Turgut Taşçı, oğlunu evlendiriyor Karamürsel Gençlik Kulübü Basketbol Antrenörü Turgut Taşçı, en büyük oğlu Nebi Taşçı’yı evlendiriyor.

Karadenizliler Derneğini Soyan Hırsız Yakalandı

24.01.2015 C. Tesi Günü ilçemiz gazanfer bilge caddesinde bulunan karadenizliler derneğine giren ve buradan 127 inc vestel marka lcd tv çalan Hüseyin. T. (34) ilçemiz asayiş büro ekiplerimizin yapmış olduğu basarili calışma sonucu izine ulaşılmış

Ahmet Narinoğlu Körfez Geçiş Köprüsünü inceledi.

Yalova Altınova ilçesi Kaymakamı Nurullah Kaya, Karamürsel Kaymakamı Ahmet Narinoğlu ile birlikte, Körfez Geçiş Köprüsü’nü inceledi. Altınova İlçesi’nin Hersek Burnu arasında yer alan ve bittiğinde dünyanın 4’ncü büyük asma köprüsü olacak olan Körfez Köprüsü, ilçe kaymakamları tarafından inceledi.

Yine beton yol, yine kaza.

Karamürsel'de trafik kazası Karamürsel'de meydana gelen trafik kazasında maddi hasar oluştu.

Denize Düşen Kız Suriyeli Çıktı

Karamürsel’de Suriyeli sığınmacılardan 17 yaşındaki Hermin Ali Karamürsel sahilinde spor yaparken ayağı kayarak denize düştü. Vatandaşların olayı fark etmesinin ardından denizden çıkartılan genç kız ‘spor yapıyordum ayağım kaydı denize düştüm’ dedi.

Karamürsel Jandarma Köylerde Seminerlere Başladı

Karamürsel ilçe J.K LIĞI jandarma trafik timlerince trafik kazalarını önlemek sürücü,yolcu ve yayaların uyması gereken kuralları hatırlatmak için bir dizi seminerlere başladığını ve ilk olarak ilçemiz kızderbent mahallesinde 26,01,2015 tarihinde Saat:17:00 ile 19:00 Köylülerin yoğun katılımı ile gerçekleştirilen seminerde özellikle traktörlerin kasasına takılması gereken reflektör ,traktörlerin yüklenmesi,traktörde yolcu taşınması,köy içerisinde uyulması gereken trafik kuralları hatırlatıldı.

Kaymakamlık Müdürleri Karamürselde toplandı

Kocaeli’ndeki Kaymakamlık Yazı İşleri Müdürleri Karamürsel’de toplandı Karamürsel’in ev sahipliğinde Kocaeli’ndeki 12 ilçe Kaymakamlık Yazı İşleri Müdürleri, Kalyon Cafe’de aylık koordinasyon toplantısında bir araya geldi.

SoN Dakika . Beton Yolda 4 Araç Birbirine Girdi

SoN Dakika . Beton Yolda 4 Araç Birbirine Girdi

Çukura düşen vatandaşı itfaiye kurtardı

Karamürsel'de açık olan çukura düşen vatandaşı itfaiye ekipleri kurtardı. Karamürsel Ereğli sahilinde akşam saatlerinde yürüyüş yapan Mustafa Y (50), isimli vatandaş önündeki çukuru göremeyince içine düştü. Yaklaşık 2 metre derinliğinde olan çukurda mahsur kalan Mustafa Y, durumu cep telefonuyla itfaiye ekiplerine bildirdi. Olayı gören çevredeki diğer vatandaşlar, çukurdan gelen sesler üzerine Mustafa Y isimli şahsa yardım etmeye çalıştı. Vatandaşların yardımı yetersiz olunca olay yerine gelen itfaiye ekipleri, çukura düşen vatandaşı kurtardı. 112 Sağlık ekiplerinin gelmesinin ardından Karamürsel Devlet Hastanesi'ne kaldırılan şahsın sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

Evi yanan 2 aileye Kızılay sahip çıktı

Evi yanan 2 aileye Kızılay sahip çıktı Karamürsel’de evleri yanan iki aileye Türk Kızılayı Karamürsel Şubesi sahip çıktı. Kızılay tarafından ailelere gıda ve eşya yardımı yapıldı.