Devam Haberleri

Devam Haberleri

Selda Yavuz, Karamürsel halkını yalnız bırakmıyor

Vali Seddar Yavuz'un talimatları doğrultusunda, ilimizde Ramazan ayında darda olan kimse kalmaması için Vali Yardımcıları ve ilçe Kaymakamları dahil olmak üzere hane ziyaretlerine yoğun bir şekilde devam ediliyor.

Karamürsel'de aday sayısı 15 oldu

Karamürsel'de yerel seçimlere sayılı günler kala adaylık süreci hızla devam ediyor. Karamürsel Belediye Başkanlığı için kesin aday listesi belli oldu ve toplamda 15 aday yarışacak. İşte Karamürsel'in tüm başkan adayları:

Ahmet Çalık, emeklilerin dertlerini dinledi

Cumhuriyet Halk Partisi'nin Belediye Başkan adayı Ahmet Çalık ve ekibi seçim çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Seçim kampanyası sırasında bazı sıcak görüntüler ise insanların yüreğini ısıtıyor.

Çetinkaya: "Karamürsel için var gücümüzle çalışacağız"

AK Parti'nin Karamürsel Belediye Başkan Adayı Mesut Çetinkaya, ilçede yoğun bir ziyaret programıyla esnaf ve vatandaşlarla buluşmaya devam ediyor.

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç: Kiralarda Yüzde 25 Zam Sınırı Kalkabilir

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, katıldığı programda yaptığı açıklamalarda kiralarda uygulanan yüzde 25'lik zam sınırının devam edip etmeyeceği konusuna değindi.

Büyük Karamürsel TV, Klas Medya TV olarak isim değiştirdi

Karamürsel'de geniş bir izleyici kitlesi tarafından takip edilen ve beğeni toplayan Büyük Karamürsel TV, isim değişikliğine giderek artık Klas Medya TV olarak yayın hayatına devam edeceğini duyurdu. İşte firma yetkilileri tarafından yapılan açıklama:

Karamürsel'de İçme suyu Arıtma Tesisi

Karamürsel ilçesindeki içme suyu ihtiyacını karşılamak üzere yapılan İçmesuyu Arıtma Tesisi ve Su İletim Tüneli inşaat çalışmaları aralıksız bir şekilde devam ediyor.

Yunus Katı, Karamürsel halkına bir ilki yaşatacağız

Karamürsel'de Deva Partisi Adayı Yunus Emre Katı, Seçim Çalışmalarına Özveriyle Devam Ediyor Karamürsel Deva Partisi belediye başkan adayı Yunus Emre Katı

Karamürsel Sineması Vizyondaki Filmler

Karamürsel Sineması, gençlerden çocuklara ve ailelere hitap eden bir sinema salonu olarak, ilçe halkına hizmet sunmaya devam ediyor.

Vali Yavuz, Karamürsel'de Gönül Köprüsü Kurdu

Kocaeli Valisi Seddar Yavuz, devletin sıcak elini hissettirmeye yönelik çalışmalarını sürdürüyor. Hafta sonları yoğun programları sebebiyle gerçekleştirdiği ziyaretlerine, hafta içi ise eşi Selda Yavuz Hanımefendi ve Vali Yardımcıları ile birlikte devam ediyor.

İmdat Karadağ, Altınova'ya Değer Katmaya Devam Ediyor

İmdat Karadağ, Altınova'ya Değer Katmaya Devam Ediyor: Aqua Park Otel Geliyor

Kaytazdere'de AK Parti Aday Belirsizliği Devam Ediyor

Kaytazdere'de AK Parti içerisinde aday belirsizliği devam ediyor. Tek aday olarak çıkan Ercan Reyhanlı'nın hala neden aday adayı olduğu merak konusu. Seçimlere kısa bir süre kala adayın kesinleşmemiş olması, partinin içinde soru işaretlerine neden oluyor.

Et Fiyatlarındaki Artış Devam Ediyor: Son 2 Ayda Öne Çıkan Zam Oranları

Ülkemizde et fiyatlarındaki artış trendi devam ediyor. Son 2 aylık dönemde dana eti fiyatlarına önemli zamlar uygulanmış durumda. İşte bazı et ürünlerindeki zam oranları:

Zafer Partisi, Karamürsel İlçe Başkanlığına İdris Kılıçaslan'ı Atadı

Zafer Partisi, Kocaeli ilçe teşkilatlarında devam eden atama sürecini sürdürüyor. Parti, son olarak Karamürsel İlçe Başkanlığı görevine İdris Kılıçaslan'ı getirdi.

BTP Karamürsel'de belediye başkan adayı çıkardı

Bağımsız Türkiye Partisi (BTP), Karamürsel Belediye Başkan Adayı Hasan Sevim'in liderliğinde devam eden çalışmalarını sürdürüyor.

Karamürsel Birey Koleji yine gönüllere dokundu

Karamürsel başta olmak üzere bölgede verdiği kaliteli eğitim ile adından sıkça söz ettiren Karamürsel Birey Koleji, eğitim ve öğretimin yanında sık, sık düzenlediği sosyal sorumluluk projeleri ile yine gönüllere dokunmaya devam ediyor.

YİNE DEPREM!

5 gün önce Bursa Mudanya, bu akşam Yalova Çınarcık. Türkiye’nin gerçeği olan deprem, çevremizdeki vilayetleri sallamaya devam ediyor  

Karamürsel'de Aras Kargo rezaleti!

Karamürsel Aras Kargo ilçe halkını canından bezdirdi. Karamürsel Aras Kargo müşterilerini mağdur etmeye devam ederken genel merkezin olan bitene ve şikayetlere aldırış etmemesi ise bu kadarına pes doğrusu dedirtiyor.

Karamürsel Emniyet uyuşturucunun kökünü kazıyor

Karamürsel Emniyet müdürlüğüne bağlı ekipler ilçede uyuşturucunun kökünü kazımak için operasyonlarına hız kesmeden devam ediyor.

Karamürsel emniyet er yada geç yakalar

Karamürsel'de gerçekleşen operasyonlarla uyuşturucu ile mücadele hız kesmeden devam ediyor.

Karamürsel MYO ismi değişti

Karamürsel Denizcilik MYO oldu! Kocaeli Üniversitesi Karamürsel Meslek Yüksekokulu, yeni bir isimle yoluna devam ederek “Karamürsel Denizcilik Meslek Yüksekokulu” olarak hizmet vermeye başladı.  

Alkışlar Karamürsel'in gururu Nisa Erdoğan'a

Karamürsel'in gururu Nisa Erdoğan yine büyük başarılara imza atmaya devam ediyor. İlçemizin gururu Nisa Erdoğan'a sponsor olan ve yakaladığı büyük başarılara sahip olmasına vesile olan Altınova Belediye Başkanı Metin Oral, Karamürsel'de birçok sporcunun hayatına dokunması ilçe halkı tarafından büyük takdir görüyor.

Cinayet görüntüleri basına servis edildi

Karamürsel'de 14 Ekim'de yaşanan korkunç cinayetin yankıları daha ilçede devam ederken araç içi kamera kayıtlarının ortalığa saçılması ve basına servis edilmesi büyük tepkilere neden oldu.

Altınova Tersaneler bölgesinde korkutan yangın !

Altınova Tersaneler bölgesinde korkutan yangın ! Çok sayıda işçinin zor şartlarda çalıştığı Altınova Hatsan tersanesinde henüz nedeni öğrenilemeyen yangın çıktı ve devam ediyor.

Ahmet Çalık Taşağıllıların dertleri ile dertlendi

Karamürsel Cumhuriyet Halk Partisi ilçe genelinde çalmadık kapı bırakmamaya devam ediyor.

Karamürsel Çevre ve Kültür Derneği çalışmalarına devam ediyor

Karamürsel Çevre ve Kültür Derneği’nin (KARÇEV)'in köylerde üretimin yeniden canlandırılmasına yönelik çalışmaları sürüyor.

Karamürsel Devlet Hastanesi'ne yeni doktorlar geliyor

Karamürsel Ak Parti ilçe başkanı Sait Mete, ilçede yaşanan ve uzun süredir devam eden sorunlarını bir, bir çözmeye devam ediyor.

Sait Mete'ye büyük destek var!

AK Parti Karamürsel ilçe başkanı Sait Mete'nin çok geniş bir kesim tarafından destek ve takdir görmeye devam ediyor.

Haydi harekete geç!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi'nden muhteşem etkinlik. Karamürsel'de devam edecek..

Şoförler mi haklı ? Yoksa vatandaş mı ?

Özel Halk Otobüsü şoförleri, beklentilerin altında aldıkları zammın ve ücretsiz kartların acısını yolculardan çıkarmaya devam ediyor.